www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

Ràbia Positiva, Una cançoneta i mo n'anem

Una cançoneta i mo n'anem

 

 Artista: RÓbia Positiva

 Any de publicació: 2009

 Discogràfica: Kasba Music

 Tipus: └lbum

 Discografia: RÓbia Positiva

La Voz de la Discordia · La Voz de la Discordia
  1995 - Maqueta
 
Tiempo al Tiempo · Tiempo al Tiempo
  1998 - └lbum
 
A Volar! · A Volar!
  2000 - └lbum
 
Paraules · Paraules
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Un Altre CamÝ · Un Altre CamÝ
  2005 - └lbum
 
Sentiment, compromÝs i acciˇ · Sentiment, compromÝs i acciˇ
  2008 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Una canšoneta i mo n'anem · Una canšoneta i mo n'anem
  2009 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: RÓbia Positiva

Cultura de Resistencia I · Cultura de Resistencia I
  2002 - Doble recopilatori
 
Cultura de Resistencia II · Cultura de Resistencia II
  2004 - Doble recopilatori
 
EsperanSaharaui · EsperanSaharaui
  2007 - Recopilatori
 
Visca la Vida (10 anys Hace Color) · Visca la Vida (10 anys Hace Color)
  2008 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame