www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

Maui y los Sirenidos, Un ratito más

Un ratito más

 

 Artista: Maui y los Sirenidos

 Any de publicació: 2008

 Tipus: Àlbum

 Track list:

01 Un suspiro
02 La frase maldita (siempre me tengo que conformar)
03 La princesa
04 Campo de ortigas
05 Puedo creer
06 Que te voy a decir
07 El muñeco
08 La Suerte
09 Con mi ilusion
10 Como el aire
11 El circo
12 El Reloj
13 Un ratito mas

 Discografia: Maui y los Sirenidos

Flamenco Sumergio · Flamenco Sumergio
  2002 - Maqueta
 
Flamenco Sumergido · Flamenco Sumergido
  2004 - Àlbum
 
Flamenco Sumergido · Flamenco Sumergido
  2006 - Reedició
  comprar en RadioChango
Un ratito más · Un ratito más
  2008 - Àlbum
 
Directamente · Directamente
  2011 - DVD + CD Live
 
Problemología · Problemología
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Maui y los Sirenidos

Directo · El Puchero del Hortelano: Directo
  2009 - Doble CD + DVD
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame