www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Kapanga, Un asado en Abbey Road

Un asado en Abbey Road

 

 Artista: Kapanga

 Any de publicació: 1999

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Un asado en Abbey Road
2. La momia blanca
3. Amor pulpo
4. Robar para vivir
5. Elvis
6. Indultados
7. X2 La caravana
8. Demasiado
9. Maté a mi madre
10. Mini tango
11. Casi
12. Quiero llenarte de mi
13. Romance enfermo
14. Argentina (Y siga la joda)
15. Miami (Guarda a la salida)
16. El cuento de los 3 Kovanys
17. Psíquico

 Discografia: Kapanga

A 15 cm de la realidad · A 15 cm de la realidad
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Un asado en Abbey Road · Un asado en Abbey Road
  1999 - Ālbum
  comprar en iTunes
Operacion rebenque · Operacion rebenque
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
Botanika · Botanika
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
ĄEsta! · ĄEsta!
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Kapangstock · Kapangstock
  2006 - Best Of
  comprar en iTunes
Crece · Crece
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Todo Terreno · Todo Terreno
  2009 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Kapanga

Dale Aborigen · Todos tus Muertos: Dale Aborigen
  1992 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame