www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1995  any   
Enviar a un amic 

 

Africa Unite, Un Sole Che Brucia

Un Sole Che Brucia

 

 Artista: Africa Unite

 Any de publicació: 1995

 Discogràfica: Vox Pop

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Partigiano John
2. Sangue Freddo E in Pieno Dub
3. Scegli
4. Soffici Sapori
5. Subacqueo
6. Rubaduba
7. Uniformi
8. Terra Tua
9. Sole Che Brucia
10. Sole Che Dubba
11. Cool Running
12. Carovana Nomade
13. Immobile
14. Alba Meticcia
15. Uniformi del Dub
16. Partigiano John [Jungle Edit]
17. Scegli [Ancora]

 Discografia: Africa Unite

Mjekeari · Mjekeari
  1987 - Ālbum
 
Llaka · Llaka
  1988 - Ālbum
 
People Pie · People Pie
  1991 - Ālbum
 
Babilonia e Poesia · Babilonia e Poesia
  1993 - Ālbum
 
Un Sole Che Brucia · Un Sole Che Brucia
  1995 - Ālbum
 
In Diretta dal Sole · In Diretta dal Sole
  1996 - Live
 
Il Gioco · Il Gioco
  1997 - Ālbum
 
Vibra · Vibra
  2000 - Ālbum
 
20 · 20
  2001 - Ālbum
 
Llaka/Mjekrari · Llaka/Mjekrari
  2001 - Reediciķ
 
Mentre Fuori Piove · Mentre Fuori Piove
  2003 - Ālbum
 
Un'Altra Ora · Un'Altra Ora
  2004 - DVD + CD Live
 
Controlli · Controlli
  2006 - Ālbum
 
4 Riddims 4 Unity · 4 Riddims 4 Unity
  2007 - Versions
 
BiogrAfrica Unite · BiogrAfrica Unite
  2008 - Doble Best Of
 
Rootz · Rootz
  2010 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame