www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Après La Classe, Un Numero

Un Numero

 

 Artista: Aprčs La Classe

 Any de publicació: 2004

 Discogràfica: Alternative

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01- Un Numero
02- La Patchanka
03- Ki Se Ne Frega
04- Vento
05- Sale La Febbre
06- A Fiate
07- I Love You
08- Simu Li Pacci
09- Sud Est
10- No Brown Sugar
11- Homme De La Terre
12- Ninetto
13- Libero

 Discografia: Aprčs La Classe

Aprčs La Classe · Aprčs La Classe
  2002 - Ālbum
 
Un Numero · Un Numero
  2004 - Ālbum
 
Luna Park · Luna Park
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Luna Park On Tour · Luna Park On Tour
  2008 - Live
  comprar en iTunes
Mamma l'Italiani · Mamma l'Italiani
  2010 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame