www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Ràbia Positiva, Un Altre Camí

Un Altre Camí

 

 Artista: Rābia Positiva

 Any de publicació: 2005

 Discogràfica: Propaganda Pel Fet

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. METXES ENCESES
2. SI CRITIQUES
3. COM S’ENTEN?
4. NO CONFORME
5. REEDUCACIĶ
6. ...A LES PARETS
7. LA VIDA LATE
8. AVUI COMENĮA LA GUERRA
9. ONDE TERRA E MAR SE BICAM
10. BÁGOAS DE FUEL
11. AL MEU BARRI
12. SALVADOR PUIG ANTICH

 Discografia: Rābia Positiva

La Voz de la Discordia · La Voz de la Discordia
  1995 - Maqueta
 
Tiempo al Tiempo · Tiempo al Tiempo
  1998 - Ālbum
 
A Volar! · A Volar!
  2000 - Ālbum
 
Paraules · Paraules
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
Un Altre Camí · Un Altre Camí
  2005 - Ālbum
 
Sentiment, compromís i acciķ · Sentiment, compromís i acciķ
  2008 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Una canįoneta i mo n'anem · Una canįoneta i mo n'anem
  2009 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Rābia Positiva

Cultura de Resistencia I · Cultura de Resistencia I
  2002 - Doble recopilatori
 
Cultura de Resistencia II · Cultura de Resistencia II
  2004 - Doble recopilatori
 
EsperanSaharaui · EsperanSaharaui
  2007 - Recopilatori
 
Visca la Vida (10 anys Hace Color) · Visca la Vida (10 anys Hace Color)
  2008 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame