www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Los Umbanda, Umbandubs

Umbandubs

 

 Artista: Los Umbanda

 Col·laboracions destacades:

· Gambeat

 Any de publicació: 2005

 Tipus: Remixes

 Track list:

1. Condenada pata
2. Orula
3. Victor¨s dub
4. Con tu bam bam bom
5. Por el espiral
6. Petrem
7. Chukaro (remix by Gambeat)
8. Dema dema dem
9. Languidez dub

Veure comentaris a: Castellano

 Discografia: Los Umbanda

Mundo Disfraz · Mundo Disfraz
  1999 - Maqueta
 
Misil Popular · Misil Popular
  2001 - Maqueta
 
Híbrido! Hibridub! Hibrilove! · Híbrido! Hibridub! Hibrilove!
  2004 - Ālbum
 
Umbandubs · Umbandubs
  2005 - Remixes
 
Musikadelante · Musikadelante
  2007 - Ālbum
 
Latintropiks · Latintropiks
  2010 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Los Umbanda

Cerebrocorazon · Sirte Tircco: Cerebrocorazon
  2010 - Àlbum
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22 · Locos al Galope! Colifata vol. 22
  2013 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame