www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

Tryo, Tryo fête ses 10 ans - Le spectacle

Tryo fête ses 10 ans - Le spectacle

 

 Artista: Tryo

 Any de publicació: 2006

 Tipus: Live

 Track list:

Le saule 5:03
La main verte 3:23
L'hymne de nos campagnes 4:23
Armstrong 3:58 Tryo & Bénabar 0,99 €
Si la vie m'a mis là 5:20
Le petit chose 5:28
Paris 8:26
Apocalypticodramatic 4:03
Encore une journée d'foutue 4:12 Tryo & Jacques Higelin 0,99 €
Un homme qui aime les femmes 6:40
Regardes-les (Annecy 2002) 9:36
Serre-moi (remixé) 3:17
Chiraco style 4:10

 Discografia: Tryo

Mamagubida · Mamagubida
  1998 - Live
  comprar en iTunes
Faut qu'ils s'activent · Faut qu'ils s'activent
  2000 - Àlbum
  comprar en iTunes
Grain de Sable · Grain de Sable
  2003 - Àlbum
  comprar en iTunes
De Bouches à Oreilles · De Bouches à Oreilles
  2004 - Live
  comprar en iTunes
Tryo fête ses 10 ans - Le spectacle · Tryo fête ses 10 ans - Le spectacle
  2006 - Live
  comprar en iTunes
Ce Que L'on Sème · Ce Que L'on Sème
  2008 - Àlbum
 
Ladilafe · Ladilafe
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Tryo

Sur les Roots de France · Sur les Roots de France
  2000 - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.II · Tolerance Double Zero vol.II
  2002 - Doble recopilatori
 
La Pittoresque histoire de Pitt'ocha · Les Ogres de Barback: La Pittoresque histoire de Pitt'ocha
  2003 - Àlbum
 
Africa Wants To Be Free! · Africa Wants To Be Free!
  2005 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame