www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Che Sudaka, Trippie Town

Trippie Town

 

 Artista: Che Sudaka

 Any de publicació: 2003

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Cosmopolitan time
2. Sin papeles
3. La cacerola
4. La guerra es por dentro
5. Mirando el mundo al reves
6. Utopias para no morirme
7. Perros de la calle
8. Lo que te quiero decir (live)
9. Che* dubwise version

 Discografia: Che Sudaka

Trippie Town · Trippie Town
  2003 - Ālbum
 
Trippie Town · Trippie Town
  2005 - Reediciķ
  comprar en iTunes
Alerta Bihotza · Alerta Bihotza
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Mirando el Mundo al Revés · Mirando el Mundo al Revés
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Tudo é possible · Tudo é possible
  2009 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Cavernicola Recording Vol.1 · Cavernicola Recording Vol.1
  2010 - Recopilatori
 
10 · 10
  2011 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Che Sudaka

La Colifata · La Colifata
  2002 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Músiques urbanes + A prop 04 · Músiques urbanes + A prop 04
  2004 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 
Tribus Urbanas · Tribus Urbanas
  2006 - Recopilatori
 
Mariatchi Boogie · Mariatchi Boogie
  2006 - Recopilatori
 
A Per Loca · A Per Loca
  2006 - Recopilatori
 
Mic Cité · Mic Cité
  2007 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Kanabistro Barcelona · Dédé Traké: Kanabistro Barcelona
  2007 - Àlbum
 
EsperanSaharaui · EsperanSaharaui
  2007 - Recopilatori
 
La Rue Vacilon · Ayvala: La Rue Vacilon
  2007 - Àlbum
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
Al Carrer! · La Pegatina: Al Carrer!
  2007 - Àlbum
  comprar en RadioChango
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
¿Delincuente? · Avanti Esperanza: ¿Delincuente?
  2008 - Àlbum
 
Compétences universelles · Superamazoo: Compétences universelles
  2009 - Àlbum
  comprar en iTunes
Barrio Santo · Microguagua: Barrio Santo
  2009 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Solidario Guatemala · Solidario Guatemala
  2009 - Recopilatori
 
Rumbo · Black Baudelaire: Rumbo
  2009 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Barcelona Postiza · Barcelona Postiza
  2009 - Recopilatori
  comprar en RadioChango
La Conexión · Rude: La Conexión
  2009 - Doble àlbum
 
Construmón · Muyayo Rif: Construmón
  2010 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Todos Los Días Sale El Sol · Bongo Botrako: Todos Los Días Sale El Sol
  2010 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Proyectos de Conciencia, Vol. II · Proyectos de Conciencia, Vol. II
  2010 - Recopilatori
 
Ciudadanos del Mundo · Mañana Me Chanto: Ciudadanos del Mundo
  2010 - Àlbum
 
P'alante · Muyayo Rif: P'alante
  2011 - Àlbum
  comprar en iTunes
Música contra la represión · Música contra la represión
  2011 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 
Corasoul System · Go Lem System: Corasoul System
  2012 - Àlbum
 
Corasoul System · Planeta Lem: Corasoul System
  2012 - Àlbum
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22 · Locos al Galope! Colifata vol. 22
  2013 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame