www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2011  any   
Enviar a un amic 

 

Gertrudis, Tripolar

Tripolar

 

 Artista: Gertrudis

 Any de publicació: 2011

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01. Infinit – Col·laboració d’Óscar Delafé y Las Flores Azules
02. Curiós
03. Cortines- Col·laboració de Roger Mas
04. Que bonica
05. Satinfecció
06. T’aprenc
07. Ríete
08. No sé si
09. La Marrana del Jersei de Llana
10. Niña India de Winston Ducati
11. Tontolava
12. Marianos i Marietes

 Discografia: Gertrudis

Gertrudis · Gertrudis
  2003 - EP
 
Teta · Teta
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Gertrudis · Gertrudis
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Política de Verbena · Política de Verbena
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
500 · 500
  2009 - DVD + CD Live
 
Tripolar · Tripolar
  2011 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Gertrudis

Naraina Nano! · Naraina: Naraina Nano!
  2008 - Àlbum
 
Más Achilifunk · Más Achilifunk
  2009 - Àlbum
  comprar en iTunes
España · España
  2009 - Recopilatori
 
Toca Madera · Papawa: Toca Madera
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame