www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2000  any   
Enviar a un amic 

 

Lila Downs, Tree of Life

Tree of Life

 

 Artista: Lila Downs

 Any de publicació: 2000

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Simuna 3:36
2. Nueve Viento 4:46
3. Arenita Azul 2:50
4. La Iguana 3:05
5. Yunu Yucu Ninu 3:28
6. Xquenda 5:04
7. Nueve Hierba 3:36
8. Tres Pedernal 5:15
9. Luna 3:38
10. Semilla De Piedra 4:24
11. Arbol De La Vida 5:54
12. Icnocuicatl 3:15
13. Uno Muerte 3:04

 Discografia: Lila Downs

La Sandunga · La Sandunga
  1999 - └lbum
 
Tree of Life · Tree of Life
  2000 - └lbum
 
Border / La lÝnea · Border / La lÝnea
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
Una Sangre / One Blood · Una Sangre / One Blood
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
La Cantina / Entre copa y copa · La Cantina / Entre copa y copa
  2006 - └lbum
  comprar en iTunes
LoterÝa Cantada · LoterÝa Cantada
  2006 - DVD
 
Lila Downs: Live Session · Lila Downs: Live Session
  2006 - EP Live
  comprar en iTunes
Ojo de Culebra · Ojo de Culebra
  2008 - └lbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame