www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2000  any   
Enviar a un amic 

 

Sinsemilia, Tout c'qu'on a

Tout c'qu'on a

 

 Artista: Sinsemilia

 Any de publicació: 2000

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. le futur
2. ce style
3. jamais une melodie
4. ...ne rendra beau l'immonde (avec lkj)
5. nee elle
6. comme dans une course
7. au pays de l'illusion
8. la nausee
9. amour gloire et beaute
10. real friends
11. histoire de...
12. jeu d'enfant
13. tout c'qu'on a...

 Discografia: Sinsemilia

Premiere Recolte · Premiere Recolte
  1996 - └lbum
 
Resistances · Resistances
  1998 - └lbum
  comprar en iTunes
Tout c'qu'on a · Tout c'qu'on a
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
In a Different Style · In a Different Style
  2001 - Best Of
  comprar en iTunes
Sinse part en live · Sinse part en live
  2002 - Live
  comprar en iTunes
DÚbout les Yeux Ouverts · DÚbout les Yeux Ouverts
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
En Quŕte De Sens... · En Quŕte De Sens...
  2009 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Sinsemilia

It's a French Reggae Party 2 · It's a French Reggae Party 2
  1999 - Recopilatori
 
Sur les Roots de France · Sur les Roots de France
  2000 - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.I · Tolerance Double Zero vol.I
  2002 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame