www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Akai Giwaku, Tokyo Freeter Breeder

Tokyo Freeter Breeder

 

 Artista: Akai Giwaku

 Any de publicació: 2005

 Tipus: Ālbum

 Track list:

  • わっわっわっ、赤い疑惑
  • 東京フリーターブリーダー
  • バカに塗り薬
  • 赤いヤビンギ
  • 赤貧の現状
  • エンドレスジャーニー
  • 赤い疑惑の鎮魂歌
  • 振り返るなオンザロード
  • 大学は出たけれど(2005.3.5.アルタ前路上ゲリラライブ)
  • 何度だって立ち上がってやる
  • MOVIE. 大学は出たけれど〜わくわくわくわく赤い疑惑〜

 Discografia: Akai Giwaku

Tokyo Savanna · Tokyo Savanna
  2003 - Maqueta
 
Tokyo Freeter Breeder · Tokyo Freeter Breeder
  2005 - Ālbum
 
2005.11.05 · 2005.11.05
  2006 - Live
 
Tokyo Family Story · Tokyo Family Story
  2008 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame