www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

Kapanga, Todo Terreno

Todo Terreno

 

 Artista: Kapanga

 Any de publicació: 2009

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01. Se Va
02. Sólos En La Puna
03. Desperté
04. El Albañil
05. Miro De Atrás
06. Agua En Marte
07. La Llamada
08. Araceli
09. Ruta
10. Todoterreno
11. Mío
12. Hambre
13. Deambule
14. Solo Miro De Atrás

 Discografia: Kapanga

A 15 cm de la realidad · A 15 cm de la realidad
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Un asado en Abbey Road · Un asado en Abbey Road
  1999 - Ālbum
  comprar en iTunes
Operacion rebenque · Operacion rebenque
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
Botanika · Botanika
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
ĄEsta! · ĄEsta!
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Kapangstock · Kapangstock
  2006 - Best Of
  comprar en iTunes
Crece · Crece
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Todo Terreno · Todo Terreno
  2009 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Kapanga

Dale Aborigen · Todos tus Muertos: Dale Aborigen
  1992 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame