www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Amadou & Mariam, Tje Ni Mousso

Tje Ni Mousso

 

 Artista: Amadou & Mariam

 Any de publicació: 1999

 Discogràfica: Universal

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01.Chantez - Chantez
02.Djagneba
03.Dans Ce Monde Troubl
04.Si Ni Keneya
05.C'est Comme Ca
06.Laban
07.Beki Miri
08.Bali Maou
09.Si Ni Kan
10.Dek I Lalane
11.Be'smi Lah
12.Mianga Titi
13.Fantani
14.Ko Be Na Touma Do
15.Nangaraba

 Discografia: Amadou & Mariam

Sou ni tilé · Sou ni tilé
  1998 - Ālbum
 
Tje Ni Mousso · Tje Ni Mousso
  1999 - Ālbum
 
Wati · Wati
  2002 - Ālbum
 
Dimanche ā Bamako · Dimanche ā Bamako
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Je pense ā toi · Je pense ā toi
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Welcome to Mali · Welcome to Mali
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
Remixes · Remixes
  2010 - Ālbum
  comprar en iTunes
Folila · Folila
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Amadou & Mariam

Ta I Tola · Smod: Ta I Tola
  2004 - Àlbum
 
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame