www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

Le Peuple de l'Herbe, Tilt

Tilt

 

 Artista: Le Peuple de l'Herbe

 Any de publicació: 2009

 Tipus: └lbum

 Track list:

01. Heart & soul 2:56
02. Brick by Brick 3:51
03. L’esprit d’une epoque 4:01
04. Look up ! 3:48
05. Pretty bad drug 4:35
06. Matchbox 4:34
07. Supabreakin’ 3:42
08. Swamp 5:10
09. Get stronger 3:17
10. Green card 0:51
11. Nightmare 4:32
12. Back against the wall 4:42
13. Catch up 5:18

 Discografia: Le Peuple de l'Herbe

TriplezÚro · TriplezÚro
  2000 - └lbum
 
Ph Theme · Ph Theme
  2000 - Senzill
  comprar en iTunes
TriplezÚro plus · TriplezÚro plus
  2001 - Reediciˇ
  comprar en iTunes
P.H. Test / Two · P.H. Test / Two
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Mr. Nice · Mr. Nice
  2002 - Senzill
  comprar en iTunes
Sold Out · Sold Out
  2004 - Live
  comprar en iTunes
El Paso · El Paso
  2004 - Senzill
  comprar en iTunes
Cube · Cube
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
Radio Blood Money · Radio Blood Money
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
Monde de merde (feat. Svinkels) · Monde de merde (feat. Svinkels)
  2008 - Senzill
  comprar en iTunes
Tilt · Tilt
  2009 - └lbum
  comprar en iTunes
A Matter Of Time · A Matter Of Time
  2012 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Le Peuple de l'Herbe

Tolerance Double Zero vol.I · Tolerance Double Zero vol.I
  2002 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame