www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

Tiken Jah Fakoly, Tiken Jah Fakoly Live a Paris

Tiken Jah Fakoly Live a Paris

 

 Artista: Tiken Jah Fakoly

 Any de publicació: 2008

 Tipus: Live

 Track list:

  1. Medley: Discrimination/Les Martyrs/Y en a Marre/Baba/Africa
  2. Ça Va Faire Mal
  3. Justice
  4. Foly
  5. Balayeur
  6. Plus Rien Ne M'Etonne
  7. Africain
  8. Fou
  9. Viens Voir
  10. Ohba Ohba
  11. Tonton d'America
  12. Ayebada
  13. Gauche Droite
  14. Ouvrez Les Frontières
  15. Africain a Paris
  16. Delivrance
  17. Francafrique

 Discografia: Tiken Jah Fakoly

Les Djelys · Les Djelys
  1993 - Àlbum
 
Missiri · Missiri
  1994 - Àlbum
 
Mangercratie · Mangercratie
  1996 - Àlbum
 
Cours d’Histoire · Cours d’Histoire
  1999 - Àlbum
 
Le Caméléon · Le Caméléon
  2000 - Àlbum
 
Françafrique · Françafrique
  2002 - Àlbum
 
Coup De Gueule · Coup De Gueule
  2004 - Àlbum
 
L'Africain · L'Africain
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Tiken Jah Fakoly Live a Paris · Tiken Jah Fakoly Live a Paris
  2008 - Live
 

 Col·laboracions destacades: Tiken Jah Fakoly

Africa Wants To Be Free! · Africa Wants To Be Free!
  2005 - Recopilatori
 
Welcome to Mali · Amadou & Mariam: Welcome to Mali
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Pitt Ocha au Pays des Mille Collines · Les Ogres de Barback: Pitt Ocha au Pays des Mille Collines
  2009 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame