www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

Cafe Tacuba, Tiempo Transcurrido

Tiempo Transcurrido

 

 Artista: Cafe Tacuba

 Any de publicació: 2001

 Tipus: Best Of

 Track list:

1. Reves
2. La Locomotora
3. La Muerte Chiquita
4. Dos Ninos
5. No Controles
6. Ojala Que Llueva Cafe
7. Como Te Extrano Mi Amor
8. Chilanga Banda
9. El Ciclon
10. Las Flores
11. Esa Noche
12. Ingrata
13. El Punal Y El Corazon
14. El Baile Y El Salon (En Vivo)
15. El Aparato
16. Pinche Juan
17. Rarotonga
18. Las Batallas
19. Las Persianas
20. Maria
21. Chica Banda
22. La Dos

 Discografia: Cafe Tacuba

Cafe Tacuba · Cafe Tacuba
  1992 - Ālbum
  comprar en iTunes
Re · Re
  1994 - Ālbum
  comprar en iTunes
Avalancha de Exitos · Avalancha de Exitos
  1996 - Versions
 
Reves/Yosoy · Reves/Yosoy
  1999 - Doble ālbum
 
Tiempo Transcurrido · Tiempo Transcurrido
  2001 - Best Of
 
Cuatro Caminos · Cuatro Caminos
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Un Viaje · Un Viaje
  2005 - Triple Live
  comprar en iTunes
Un Viaje · Un Viaje
  2005 - DVD
 
Unplugged · Unplugged
  2005 - Live
  comprar en iTunes
Sino · Sino
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Cafe Tacuba

Juntos por Chiapas · Juntos por Chiapas
  1996 - Recopilatori
 
Red Hot + Latin / Silencio = Muerte · Red Hot + Latin / Silencio = Muerte
  1996 - Recopilatori
  comprar en iTunes
KCRW Sounds Eclectico · KCRW Sounds Eclectico
  2005 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Ojo de Culebra · Lila Downs: Ojo de Culebra
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame