www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

Les Hurlements d'Léo, Temps Suspendu

Temps Suspendu

 

 Artista: Les Hurlements d'Léo

 Any de publicació: 2006

 Discogràfica: Wagram

 Tipus: Àlbum

 Track list:

Les pôles 3:46
I'm a Freak 4:30
Les Vipères Aux Poings 3:19
Des Tigres & Des Panthères 3:40
Bulle 3:49
Mon Spectacle Débile 3:33
L'addiction 3:04
Viatique 4:16
Il 3:24
Icones.com 4:14
Au Temps Suspendu 2:51
Toujours 5:11
Fleur 3:33

 Discografia: Les Hurlements d'Léo

Le Café des Jours Heureux · Le Café des Jours Heureux
  1999 - Àlbum
 
La Belle Affaire · La Belle Affaire
  2000 - Àlbum
 
Ouest Terne · Ouest Terne
  2003 - Àlbum
 
HDL Live · HDL Live
  2004 - Àlbum
 
Temps Suspendu · Temps Suspendu
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Les Hurlements d'Léo

Mano Negra Illegal · Mano Negra Illegal
  2001 - Recopilatori
 
Un air, deux familles (live) · Un air, deux familles (live)
  2002 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Il y a un Pays... Palestine · Il y a un Pays... Palestine
  2003 - Recopilatori
 
La Pittoresque histoire de Pitt'ocha · Les Ogres de Barback: La Pittoresque histoire de Pitt'ocha
  2003 - Àlbum
 
Zic de Rue · Zic de Rue
  2007 - Recopilatori
 
Faites Encore Plus de Bruit · Faites Encore Plus de Bruit
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame