www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Ojos de Brujo, Techarí Live

Techarí Live

 

 Artista: Ojos de Brujo

 Any de publicació: 2007

 Discogràfica: Diquela

 Tipus: DVD + CD Live

 Track list:

CD:
1. Respira
2. Sultanas de Merkaíllo
3. Get Up, Stand Up! (live)
4. Color
5. Runalí
6. Silencio
7. No Somos Máquinas
8. Interludio tabla
9. Todo Tiende
10. Corre Lola Corre
11. Tanguillos Marineros
12. El Confort No Reconforta
13. Piedras vs. Tanques
14. Bailaores
15. Get Up STand up (studio)
16. Nana (Palyrria Remix)

DVD:
1. Techarí Live (live concert, Barcelona, 22.12.06) 1:30min
2. Crece Techarí (documental) 34min
3. Extras (video clips + laboratorio Techarí)

 Discografia: Ojos de Brujo

Vengue · Vengue
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Barí · Barí
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Remezclas de la casa · Remezclas de la casa
  2004 - Remixes
  comprar en iTunes
Girando Barí 2005 · Girando Barí 2005
  2005 - DVD
 
Techarí · Techarí
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Techarí Live · Techarí Live
  2007 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Aocaná · Aocaná
  2009 - Àlbum
  comprar en iTunes
Corriente Vital - 10 Años · Corriente Vital - 10 Años
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Ojos de Brujo

Peret Rey de la Rumba · Peret Rey de la Rumba
  2000 - Recopilatori
 
Barcelona Zona Bastarda · Barcelona Zona Bastarda
  2002 - Doble recopilatori
 
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Barcelona Raval Session · Barcelona Raval Session
  2004 - Doble recopilatori
 
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 
Vamos que nos Vamos · Muchachito Bombo Infierno: Vamos que nos Vamos
  2005 - Àlbum
  comprar en iTunes
Reencuentros · Reencuentros
  2006 - Recopilatori
 
A Bush no le va a gustar · A Bush no le va a gustar
  2006 - Recopilatori
 
Milakabilaka · Fermin Muguruza: Milakabilaka
  2007 - Senzill
 
Muévete Bien - Sabor Latino 2 · Muévete Bien - Sabor Latino 2
  2007 - Recopilatori
  comprar en RadioChango
Rambla, Rumble, Rumba · Rambla, Rumble, Rumba
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Los Ritmos del Espejo II · Los Ritmos del Espejo II
  2007 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Asthmatic Lion Sound Systema · Fermin Muguruza: Asthmatic Lion Sound Systema
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Película de Barrio · Kumar: Película de Barrio
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame