www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1995  any   
Enviar a un amic 

 

Albert Pla, Supone Fonollosa

Supone Fonollosa

 

 Artista: Albert Pla

 Any de publicació: 1995

 Tipus: └lbum

 Track list:

1 Puedo Empezar
2 Mi Esqueleto
3 Walk on the Wild Side. El Lado Mßs Bestia de la Vida
4 Pobre Muchacha
5 A˝oro
6 Devoro
7 Mujer Mala
8 Sufre Como Yo
9 No Quise Hacerle Da˝o
10 Maldita Ciudad
11 Como una Nube
12 No

 Discografia: Albert Pla

Ho Sento Molt · Ho Sento Molt
  1989 - └lbum
  comprar en iTunes
Aqui s'Acaba el que es Donava · Aqui s'Acaba el que es Donava
  1990 - └lbum
  comprar en iTunes
No Sˇlo de Rumba Vive el Hombre · No Sˇlo de Rumba Vive el Hombre
  1992 - └lbum
  comprar en iTunes
Supone Fonollosa · Supone Fonollosa
  1995 - └lbum
  comprar en iTunes
Veintegenarios en Alburquerque · Veintegenarios en Alburquerque
  1997 - └lbum
  comprar en iTunes
Anem al Llit? · Anem al Llit?
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Canšons d'Amor i Droga · Canšons d'Amor i Droga
  2003 - └lbum
  comprar en iTunes
Vida y Milagros · Vida y Milagros
  2006 - Best Of
  comprar en iTunes
La Diferencia · La Diferencia
  2008 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Albert Pla

Control Obrero · Las Manos de Filippi: Control Obrero
  2007 - Doble àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame