www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

El Natty Combo, Super Dubwise

Super Dubwise

 

 Artista: El Natty Combo

 Any de publicació: 2006

 Tipus: Remixes

 Track list:

01. * Cinco * (Sergio Colombo - Pablo Benitez)
02. Lo que parece Dub
03. Preguntas Dub
04. Memoridub
05. Barrio Dub
06. Promesa Dub
07. Tiempos de Dub
08. Cielo Dub
09. La pipa Dub
10. Te fuiste Dub
11. Esperando el Dub
12. Jefe Dub
13. Brillo sobre el Dub
14. Decision Dub

 Discografia: El Natty Combo

El Natty Combo · El Natty Combo
  2003 - Ālbum
 
Sonido Real · Sonido Real
  2005 - Ālbum
 
Super Dubwise · Super Dubwise
  2006 - Remixes
 
Impulso · Impulso
  2007 - Ālbum
 
En Llamas · En Llamas
  2008 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame