www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Roy Paci & Aretuska, Suonoglobal

Suonoglobal

 

 Artista: Roy Paci & Aretuska

 Col·laboracions destacades:

· Manu Chao

· Sud Sound System

· Bandabardō

 Any de publicació: 2007

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Italiano a Barcelona
2. Toda Joia Toda Beleza
3. Tango Mambo Jambo
4. No Quiero Nada
5. Giramundo
6. Non te ne andare
7. Mezzogiorno di fuoco
8. Siente a mme
9. Senza di te
10. Prova a ballare
11. L'isola dei fessi
12. Č meglio la vecchiaia
13. Searchin' for the Sunshine
14. Nella mia terra
15. Beleza

 Discografia: Roy Paci & Aretuska

Cantu Siciliano · Cantu Siciliano
  2002 - Senzill
 
The Duse · The Duse
  2002 - Senzill
 
Baciamo le Mani · Baciamo le Mani
  2002 - Ālbum
 
Grande la Medianoche · Grande la Medianoche
  2002 - Senzill
 
Besame Mucho · Besame Mucho
  2003 - Senzill
 
Yettaboom · Yettaboom
  2003 - Senzill
 
Tuttapposto · Tuttapposto
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Parola d'Onore · Parola d'Onore
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Viva La Vida · Viva La Vida
  2006 - Senzill
  comprar en iTunes
Suonoglobal · Suonoglobal
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Bestiario Siciliano · Bestiario Siciliano
  2008 - Recopilatori
 
Latinista · Latinista
  2010 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Roy Paci & Aretuska

Il Parto · Il Parto Delle Nuvole Pesanti: Il Parto
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
Mondo Ska · Mondo Ska
  2004 - Recopilatori
 
Malacabeza · Arpioni: Malacabeza
  2005 - Àlbum
 
Fez Club · Figli di Madre Ignota: Fez Club
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
4 Riddims 4 Unity · Africa Unite: 4 Riddims 4 Unity
  2007 - Versions
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame