www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Fratelli di Soledad, Sulla Strada in Concerto

Sulla Strada in Concerto

 

 Artista: Fratelli di Soledad

 Any de publicació: 2003

 Tipus: Live

 Track list:

1. Bullitt
2. Col Sangue Agli Occhi
3. Lo Non Ballo
4. Valencia
5. Gridalo Forte
6. Quello Che Vuoi
7. Sigarretta
8. Giostra
9. Velasco
10. Build Me Up, Buttercup
11. Su La Testa
12. Soledad Skank
13. Sulla Strada
14. I Fratelli Di Soledad
15. Silvia
16. Un Uomo Solo Al Comando
17. Brava Gente
18. Sulla Strada ( Acustica)

 Discografia: Fratelli di Soledad

Barzellette e Massacri · Barzellette e Massacri
  1992 - Ālbum
 
Gridalo Forte · Gridalo Forte
  1994 - Ālbum
 
Salviamo il Salvabile · Salviamo il Salvabile
  1994 - Ālbum
 
Balli e Pistole · Balli e Pistole
  1996 - Ālbum
 
10 Anni di Fratelli di Soledad · 10 Anni di Fratelli di Soledad
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Sulla Strada in Concerto · Sulla Strada in Concerto
  2003 - Live
  comprar en iTunes
Mai Dire Mai · Mai Dire Mai
  2006 - Ālbum
 
Fratelli Senza Paura · Fratelli Senza Paura
  2010 - Ālbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame