www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2002  any   
Enviar a un amic 

 

Alcohol Jazz, Suerte Y Padrino

Suerte Y Padrino

 

 Artista: Alcohol Jazz

 Any de publicació: 2002

 Discogràfica: Subterfuge Records

 Tipus: └lbum

 Track list:

Suerte y Padrino
Catalina
No more funk
RetuÚrcele la oreja
Psicoactiva TV
Nuevo tote
Amarillo
El misterio de los antivirus en el bar La Parada
Holidays in Tora Bora
No me mires tanto
Bobalizaciˇn
Starsky & Hutch
S.W.A.T.

 Discografia: Alcohol Jazz

Persecucion Implacable · Persecucion Implacable
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
Suerte Y Padrino · Suerte Y Padrino
  2002 - └lbum
 
Insolito · Insolito
  2003 - └lbum
 
Beleša · Beleša
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
XX Aniversario · XX Aniversario
  2006 - Best Of
 
Conexiˇn · Conexiˇn
  2008 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Alcohol Jazz

Subterfuge Factory 1993-2003 · Subterfuge Factory 1993-2003
  2003 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame