www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1997  any   
Enviar a un amic 

 

Los Cafres, Suena la Alarma

Suena la Alarma

 

 Artista: Los Cafres

 Any de publicació: 1997

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1. Pobre angelito
2. Capitán Pelusa
3. Ruge la barra
4. Suena la alarma
5. Flor de potrero
6. Brilla
7. Tus ojos
8. Velas y sahumerios
9. Cómo imaginar
10. Chau!
11. Hace falta
12. Turbulencias
13. Siempre dicen lo mismo
14. No me vendan más
15. Ya no hay

 Discografia: Los Cafres

Frecuencia Cafre · Frecuencia Cafre
  1994 - Àlbum
 
Instinto · Instinto
  1995 - Àlbum
 
Instinto Dub · Instinto Dub
  1996 - Remixes
 
Suena la Alarma · Suena la Alarma
  1997 - Àlbum
 
Popurri · Popurri
  1999 - Best Of
 
Espejitos · Espejitos
  2000 - Àlbum
 
Vivo a lo Cafre · Vivo a lo Cafre
  2004 - Doble Live
 
¿Quién da más? · ¿Quién da más?
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
Luna Park · Luna Park
  2006 - DVD + CD Live
 
Barrilete · Barrilete
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Hombre Simple · Hombre Simple
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Classic Lover Covers · Classic Lover Covers
  2009 - DVD + CD
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Los Cafres

Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes · Los Auténticos Decadentes: Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes
  2004 - Versions
 
Mirando Caer la Lluvia · Mimi Maura: Mirando Caer la Lluvia
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Latin Reggae · Latin Reggae
  2008 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame