www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1997  any   
Enviar a un amic 

 

Todos tus Muertos, Subversiones

Subversiones

 

 Artista: Todos tus Muertos

 Any de publicació: 1997

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1 Andate. Gutierrez / Nadal / Potenzoni / Villafaņe 03:53
2 Bad Card. Marley 04:41
3 Bad Card (dub). Marley 04:38
4 Slenteng. Smith 04:24
5 Slenteng (dub). Smith 04:24
6 Mate (Perro Mix). Amin / Gutierrez / Nadal / Potenzoni 02:05
7 Mate (instrumental). Amin / Gutierrez / Nadal / Potenzoni 03:11
8 Trece (En Vivo Whisky a Go Go). Gutierrez / Nadal / Potenzoni / Villafaņe 02:43
9 Gente Que No (Combinacion Todos Tus Muertos). Gutierrez / Nadal / Serrano / Villafaņe 04:13
10 Se Que No (instrumental). Gutierrez / Nadal / Villafaņe 02:02
11 Jani Jones. Jones / Strummer 01:54
12 Guajira Hijo Nuestro (instrumental). Nadal 04:41
13 Torquemada (instrumental). Amin / Gutierrez / Nadal / Potenzoni 04:14
14 Andate (Picheo Mix). Gutierrez / Nadal / Potenzoni / Villafaņe 04:31
15 Andate (Acapella). Gutierrez / Nadal / Potenzoni / Villafaņe 04:30
16 Andate (Grupera). Gutierrez / Nadal / Potenzoni / Villafaņe 03:53
17 Tu Alma Mia. Gutierrez / Nadal 03:40

 Discografia: Todos tus Muertos

Todos tus Muertos · Todos tus Muertos
  1988 - Ālbum
 
Nena de Hiroshima · Nena de Hiroshima
  1991 - Ālbum
 
Dale Aborigen · Dale Aborigen
  1992 - Ālbum
 
Argentina te Asesina. En Vivo · Argentina te Asesina. En Vivo
  1996 - Live
 
Subversiones · Subversiones
  1997 - Ālbum
 
El Camino Real · El Camino Real
  1998 - Ālbum
 
Reunion 2006 · Reunion 2006
  2007 - Live
 
Greatest Hits · Greatest Hits
  2008 - Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Todos tus Muertos

Red Hot + Latin / Silencio = Muerte · Red Hot + Latin / Silencio = Muerte
  1996 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Ireki ateak · Fermin Muguruza eta Dut: Ireki ateak
  1997 - Àlbum
 
Para Todos Todo Nada Para Nosotros · Para Todos Todo Nada Para Nosotros
  1997 - Recopilatori
 
20 Años: !Ni Un Paso Atras! · 20 Años: !Ni Un Paso Atras!
  1997 - Live
 
Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998) · Fermin Muguruza: Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998)
  1998 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.2 · Fuerza Vol.2
  2001 - Recopilatori
 
12 Vivos · Los Auténticos Decadentes: 12 Vivos
  2004 - Live
  comprar en iTunes
Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes · Los Auténticos Decadentes: Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes
  2004 - Versions
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame