www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Gnawa Diffusion, Souk System

Souk System

 

 Artista: Gnawa Diffusion

 Any de publicació: 2003

 Discogràfica: D'jamaz

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1. Métropole
2. Déca-Dance
3. Itchak El Baz
4. Lalla Mira El Gnawia
5. El Hadia
6. Charla Town
7. Match Bettikh
8. Douga Douga
9. Baraket
10. Ya Laymi
11. Djelsa
12. Tête à Tête Avec Baghdad
13. Saki Baki
14. Guelb Ou Dem

 Discografia: Gnawa Diffusion

Légitme Différence · Légitme Différence
  1993 - EP
 
Ombre-Elle · Ombre-Elle
  1997 - Senzill
 
Inaâl Ding Dingue Dong · Inaâl Ding Dingue Dong
  1997 - Senzill
 
Algeria · Algeria
  1997 - Àlbum
 
Bab El Oued Kingston · Bab El Oued Kingston
  1999 - Àlbum
 
Ouvrez les Stores · Ouvrez les Stores
  1999 - Senzill
 
Live DZ · Live DZ
  2002 - Doble Live
 
Souk System · Souk System
  2003 - Àlbum
 
Fucking Cowboys: Live in Paris · Fucking Cowboys: Live in Paris
  2007 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Gnawa Diffusion

It's a French Reggae Party · It's a French Reggae Party
  1998 - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.I · Tolerance Double Zero vol.I
  2002 - Doble recopilatori
 
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame