www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Mau Mau, Solo Grandi Successi

Solo Grandi Successi

 

 Artista: Mau Mau

 Any de publicació: 2007

 Tipus: Best Of

 Track list:

La ola 4:30
Ellis Island 4:33
Adoré 4:06
Bāss paradis 3:40
Maké manā 5:23
Ël mat 4:02
Soma la macia 3:57
Sauta rabel 3:53
Zeppelindia 3:47
Eldorado 5:41
Pueblos de langa 4:06
Per amor 3:52

 Discografia: Mau Mau

Soma la macia · Soma la macia
  1992 - EP
 
Sauta Rabel · Sauta Rabel
  1992 - Ālbum
  comprar en iTunes
Tųira · Tųira
  1993 - Remixes
 
Bass Paradis · Bass Paradis
  1994 - Ālbum
  comprar en iTunes
Viva Mamanera · Viva Mamanera
  1996 - Ālbum
  comprar en iTunes
Carnevalera · Carnevalera
  1997 - Best Of
  comprar en iTunes
Eldorado · Eldorado
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Safari Beach · Safari Beach
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
Marasma General · Marasma General
  2001 - Doble Live
  comprar en iTunes
Made in Italy · Made in Italy
  2004 - Best Of
  comprar en iTunes
Dea · Dea
  2006 - Ālbum
 
Solo Grandi Successi · Solo Grandi Successi
  2007 - Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Mau Mau

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
Arezzo Wave 2001 · Arezzo Wave 2001
  2001 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame