www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1997  any   
Enviar a un amic 

 

Skalariak, Skalariak

Skalariak

 

 Artista: Skalariak

 Any de publicació: 1997

 Discogràfica: GOR discos

 Tipus: └lbum

 Track list:

01. Sarrera
02. O, Neure Erri
03. Ning˙n Valor
04. Calipso - Reggae
05. Fuego De Revoluciˇn
06. Todos Los Hintxas
07. Agur Euskal Erriak
08. Jaia
09. Rabia
10. Txapeldunak
11. Una Vez Mßs
12. Capitalismo CanÝbal
13. Niegan
14. Skalariak

 Discografia: Skalariak

Skalariak · Skalariak
  1997 - └lbum
  comprar en iTunes
Sˇlo Vivir · Sˇlo Vivir
  1998 - Senzill
 
Klub Ska · Klub Ska
  1999 - └lbum
  comprar en iTunes
Skalari Rude Club · Skalari Rude Club
  2001 - Senzill
 
En la Kalle · En la Kalle
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
Vodka Revoluciˇn · Vodka Revoluciˇn
  2001 - Senzill
 
Radio Ghetto · Radio Ghetto
  2003 - └lbum
  comprar en iTunes
Luz Rebelde · Luz Rebelde
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
Skalariak 1997-2002 · Skalariak 1997-2002
  2006 - DVD + CD Best Of
  comprar en iTunes
Ska Republic Concert · Ska Republic Concert
  2008 - Doble CD + DVD
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame