www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

Skalariak, Skalariak 1997-2002

Skalariak 1997-2002

 

 Artista: Skalariak

 Any de publicació: 2006

 Tipus: DVD + CD Best Of

 Track list:

1.- Sarrera II 2'20"
2.- Sólo Vivir 3'26"
3.- Skalari Rude Klub (S.R.K.) 3'37"
4.- Naturarekin Bat 3'12"
5.- Todos Los Hintxas 3'39"
6.- Uníos 4'01"
7.- Jaia 3'41"
8.- Puto Alcohol 2'26"
9.- A Buen Ritmo 3'37"
10.- Oligarquía 2'55"
11.- Segi, Segi, Segi 4'32"
12.- Emakume Askea... Lur Askea 3'46"
13.- Ruido 2'55"
14.- ¿Quién Nos ha Robado? 3'21"
15.- Phoenix City 3'32"
16.- Fuego De Revolución 4'08"
17.- Ningún Valor 2'43"
18.- Vodka Revolución 3'32"
19.- La Máquina Ska 3'18"
20.- La Kalle Ska 4'46"
21.- Skalari Rude Klub (v.italiano) 3'48"
22.- Seulement Vivre 3'27"

 Discografia: Skalariak

Skalariak · Skalariak
  1997 - Àlbum
  comprar en iTunes
Sólo Vivir · Sólo Vivir
  1998 - Senzill
 
Klub Ska · Klub Ska
  1999 - Àlbum
  comprar en iTunes
Skalari Rude Club · Skalari Rude Club
  2001 - Senzill
 
En la Kalle · En la Kalle
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Vodka Revolución · Vodka Revolución
  2001 - Senzill
 
Radio Ghetto · Radio Ghetto
  2003 - Àlbum
  comprar en iTunes
Luz Rebelde · Luz Rebelde
  2005 - Àlbum
  comprar en iTunes
Skalariak 1997-2002 · Skalariak 1997-2002
  2006 - DVD + CD Best Of
  comprar en iTunes
Ska Republic Concert · Ska Republic Concert
  2008 - Doble CD + DVD
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame