www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1994  any   
Enviar a un amic 

 

Ska-P, Ska-P

Ska-P

 

 Artista: Ska-P

 Any de publicació: 1994

 Tipus: └lbum

 Track list:

1 El Hombre Resaka Baila Ska 03:02
2 Abolición 03:12
3 Chupones 03:04
4 0,7 03:33
5 Alí, el Magrebí 03:34
6 Sargento Bolilla 03:10
7 Reality Show 03:35
8 Bla, Bla, Bla 03:08
9 Como un Rayo 02:35

 Discografia: Ska-P

Ska-P · Ska-P
  1994 - └lbum
 
El Vals Del Obrero · El Vals Del Obrero
  1996 - └lbum
  comprar en iTunes
Eurosis · Eurosis
  1998 - └lbum
  comprar en iTunes
Planeta Eskoria · Planeta Eskoria
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
ííQue Corra La Voz!! · ííQue Corra La Voz!!
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Incontrolable · Incontrolable
  2004 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Lßgrimas Y Gozos · Lßgrimas Y Gozos
  2008 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Ska-P

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
Los ritmos del espejo · Los ritmos del espejo
  2000 - Recopilatori
 
Mano Negra Illegal · Mano Negra Illegal
  2001 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.2 · Fuerza Vol.2
  2001 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame