www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1998  any   
Enviar a un amic 

 

Skank, Siderado

Siderado

 

 Artista: Skank

 Any de publicació: 1998

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Marginal Tiete
2. Do Ben
3. Resposta
4. Siderado
5. Mandrake E Os Cubanos
6. Os Homens das Cavernas
7. Romance Noir
8. Don Blas
9. Calipsoe
10. No Meio Do Mar
11. Saideira
12. Respuesta (Resposta)

 Discografia: Skank

Skank · Skank
  1993 - └lbum
 
Calango · Calango
  1994 - └lbum
 
O Samba PoconÚ · O Samba PoconÚ
  1996 - └lbum
 
Siderado · Siderado
  1998 - └lbum
 
Maquinarama · Maquinarama
  2000 - └lbum
 
MTV ao Vivo · MTV ao Vivo
  2002 - Live
 
Radiola · Radiola
  2006 - └lbum
 
Carrossel · Carrossel
  2007 - └lbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame