www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2012  any   
Enviar a un amic 

 

Banda Bassotti, Siamo guerriglia

Siamo guerriglia

 

 Artista: Banda Bassotti

 Any de publicació: 2012

 Discogràfica: Gridalo Forte Records

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1 Mané 3:20
2 Ellos Dicen Mierda y Nosotros Amén (feat. Evaristo & Tetsuya Kajiwara) 3:32
3 Rum e polvere da sparo 4:40
4 El León Santillan (feat. Flavio Cianciarulo) 4:19
5 Siamo guerriglia 3:27
6 Gasolina Essence 3:00
7 Zuhaitz Askeak 3:56
8 Jail Book 3:54
9 La banda del cimitero 3:36
10 Contenti voi... 3:43
11 El Cañón de las Hermosas 3:54
12 Mio fratello è figlio unico (feat. Mannarino) 3:20

 Discografia: Banda Bassotti

Figli della Stessa Rabbia · Figli della Stessa Rabbia
  1992 - Ālbum
 
Bella Ciao · Bella Ciao
  1994 - EP
 
Avanzo de Cantiere · Avanzo de Cantiere
  1995 - Ālbum
 
Un Altro Giorno d'Amore · Un Altro Giorno d'Amore
  2001 - Doble Live
 
L'Altra Faccia dell'Impero · L'Altra Faccia dell'Impero
  2002 - Ālbum
 
Así Es Mi Vida · Así Es Mi Vida
  2003 - Ālbum
 
Amore e Odio · Amore e Odio
  2005 - Ālbum
 
Vecchi Cani Bastardi · Vecchi Cani Bastardi
  2006 - Ālbum
 
Viento, Lucha y Sol · Viento, Lucha y Sol
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
Check Point Kreuzberg · Check Point Kreuzberg
  2010 - Doble Live
  comprar en iTunes
Siamo guerriglia · Siamo guerriglia
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Banda Bassotti

Balla e Difendi · Balla e Difendi
  1991 - Recopilatori
 
Para Todos Todo Nada Para Nosotros · Para Todos Todo Nada Para Nosotros
  1997 - Recopilatori
 
Cultura de Resistencia II · Cultura de Resistencia II
  2004 - Doble recopilatori
 
Mondo Ska · Mondo Ska
  2004 - Recopilatori
 
Make Capitalism History · Make Capitalism History
  2006 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 
La Conexión · Rude: La Conexión
  2009 - Doble àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame