www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1995  any   
Enviar a un amic 

 

Persiana Jones, Siamo Circondati

Siamo Circondati

 

 Artista: Persiana Jones

 Any de publicació: 1995

 Discogràfica: Uaz Records

 Tipus: Ālbum

 Track list:

Minaccia Alcoolica
Spara
Ballare
My Girl Lollipop
Spiagge
Como Me Gusta
Tyson Shock
Forse Mai
Preziosa
Venezuela
Agita
Siamo Circondati
Masakela

 Discografia: Persiana Jones

Show · Show
  1994 - Live
  comprar en iTunes
Siamo Circondati · Siamo Circondati
  1995 - Ālbum
  comprar en iTunes
Brivido Caldo · Brivido Caldo
  1997 - Ālbum
  comprar en iTunes
Puerto Hurraco · Puerto Hurraco
  1997 - Ālbum
  comprar en iTunes
Agarra la Onda · Agarra la Onda
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Brace For Impact · Brace For Impact
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Another Show · Another Show
  2004 - Doble Live
  comprar en iTunes
Just for Fun · Just for Fun
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Persiana Jones

Let's Skank ! vol. 1 · Let's Skank ! vol. 1
  1997 - Recopilatori
 
Italian Ska Invasion · Italian Ska Invasion
  1998 - Recopilatori
 
Skunkdiskak vol. 2 · Skunkdiskak vol. 2
  2001 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame