www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1994  any   
Enviar a un amic 

 

Persiana Jones, Show

Show

 

 Artista: Persiana Jones

 Any de publicació: 1994

 Discogràfica: Vox Pop

 Tipus: Live

 Track list:

Uaz
Fuggiamo
Impazzire
Che Passa
West Corta
Senza Speranza
Monotona
Vita In Cittā
Rosamunda
No More Virus
West Lunga
Tremarella
Baciami Tony
Marcia Ska
Il Tempo E' Passato
Persiana Jones (Ska)

 Discografia: Persiana Jones

Show · Show
  1994 - Live
  comprar en iTunes
Siamo Circondati · Siamo Circondati
  1995 - Ālbum
  comprar en iTunes
Brivido Caldo · Brivido Caldo
  1997 - Ālbum
  comprar en iTunes
Puerto Hurraco · Puerto Hurraco
  1997 - Ālbum
  comprar en iTunes
Agarra la Onda · Agarra la Onda
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Brace For Impact · Brace For Impact
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Another Show · Another Show
  2004 - Doble Live
  comprar en iTunes
Just for Fun · Just for Fun
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Persiana Jones

Let's Skank ! vol. 1 · Let's Skank ! vol. 1
  1997 - Recopilatori
 
Italian Ska Invasion · Italian Ska Invasion
  1998 - Recopilatori
 
Skunkdiskak vol. 2 · Skunkdiskak vol. 2
  2001 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame