www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

Amparanoïa, Seguiré Caminando

Seguiré Caminando

 

 Artista: Amparanoïa

 Any de publicació: 2008

 Discogràfica: Pias

 Tipus: Doble CD + DVD

 Track list:

CD 1 : Apolo '06
01. You know what I mean
02. En la noche
03. Somos Viento
04. La vida te da
05. La Fiesta
06. La semana
07. Que te den
08. Mar estrecho
09. Ella baila Bembé
10. Ven
11. Mi amor se fué
12. Buen rollito

CD 2 : Remixes y Rarezas
01. Sacaron agua (remix by DJ Floro & Alex Acosta)
02. Mar estrecho (remix by Rosba)
03. Tiempo pa mí (remix by Selector Matanzas)
04. El destino (remix by Kaki Arkarazo)
05. Little think (remix by Chris Baker)
06. Antes de Hoy (remix by Gaetano Fabri)
07. Blood and Fire (inedita)
08. Ven (remix by Javi P3Z)
09. Tú a mí me dejas (remix by Vesco Kountchev)
10. Mis pasos van (inedita)
11. Tu calle (inedita)
12. Moreno (inedita)

DVD
Apolo '06 (Concierto Sala Apolo, BCN 16-11-06)
Antes de Hoy (10 años de AMPARANOIA)

 Discografia: Amparanoïa

El Poder de Machín · El Poder de Machín
  1997 - Àlbum
  comprar en iTunes
Feria Furiosa · Feria Furiosa
  1999 - Àlbum
 
Llamamemañana · Llamamemañana
  2000 - EP
 
Somos Viento · Somos Viento
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Enchilao · Enchilao
  2003 - Àlbum
  comprar en iTunes
Rebeldía con alegría · Rebeldía con alegría
  2004 - Best Of
 
La Vida Te Da · La Vida Te Da
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Seguiré Caminando · Seguiré Caminando
  2008 - Doble CD + DVD
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Amparanoïa

BSO Barrio · BSO Barrio
  1998 - Recopilatori
 
Brigadistak Sound System · Fermin Muguruza: Brigadistak Sound System
  1999 - Àlbum
 
Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
El Mono en el Ojo del Tigre · Macaco: El Mono en el Ojo del Tigre
  1999 - Àlbum
 
Los ritmos del espejo · Los ritmos del espejo
  2000 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.1 · Fuerza Vol.1
  2000 - Recopilatori
 
Peret Rey de la Rumba · Peret Rey de la Rumba
  2000 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.2 · Fuerza Vol.2
  2001 - Recopilatori
 
Me Voy con el Gusto · Lumbalú: Me Voy con el Gusto
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Barcelona Zona Bastarda · Barcelona Zona Bastarda
  2002 - Doble recopilatori
 
Cybertropic Chilango Power · Los de Abajo: Cybertropic Chilango Power
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Back to the Earth · Carlos Jean: Back to the Earth
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Mr. Miracle · Carlos Jean: Mr. Miracle
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
A Bush no le va a gustar · A Bush no le va a gustar
  2006 - Recopilatori
 
Reencuentros · Reencuentros
  2006 - Recopilatori
 
Mirando Caer la Lluvia · Mimi Maura: Mirando Caer la Lluvia
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Me wanna dance · Locomondo: Me wanna dance
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Los Ritmos del Espejo II · Los Ritmos del Espejo II
  2007 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Latin Reggae · Latin Reggae
  2008 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame