www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1995  any   
Enviar a un amic 

 

Almamegretta, Sanacore

Sanacore

 

 Artista: Almamegretta

 Any de publicació: 1995

 Discogràfica: BMG

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. 'o sciore cchių felice
2. maje
3. pé dint' 'e viche addō nun trase 'o mare
4. sanacore
5. ammore nemico
6. scioscie viento
7. ruanda
8. nun te scurda'
9. se stuta 'o ffuoco
10. tempo
11. 'o sciore cchių dub (bonus track)

 Discografia: Almamegretta

Figli di Annibale · Figli di Annibale
  1993 - EP
  comprar en iTunes
Animamigrante · Animamigrante
  1993 - Ālbum
  comprar en iTunes
Sanacore · Sanacore
  1995 - Ālbum
  comprar en iTunes
Sanacore Reprises · Sanacore Reprises
  1996 - Senzill
  comprar en iTunes
Indubb · Indubb
  1996 - Ālbum
  comprar en iTunes
Lingo · Lingo
  1998 - Ālbum
 
4/4 · 4/4
  1999 - Ālbum
 
Imaginaria · Imaginaria
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Venite! Venite! · Venite! Venite!
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
Sciuoglie 'e Cane · Sciuoglie 'e Cane
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Fattallā · Fattallā
  2003 - EP
  comprar en iTunes
Sciuoglie 'e Cane Live · Sciuoglie 'e Cane Live
  2004 - Doble Live
  comprar en iTunes
Dubfellas · Dubfellas
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Sanacore Tour 1.9.9.5. · Sanacore Tour 1.9.9.5.
  2006 - DVD Live
  comprar en iTunes
Vulgus · Vulgus
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
Dubfellas vol.2 · Dubfellas vol.2
  2010 - Ālbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame