www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

Samba Esporte Fino

 

 Artista: Seu Jorge

 Any de publicació: 2001

 Tipus: Ālbum

 Discografia: Seu Jorge

Moro no Brasil · Moro no Brasil
  1998 - Ālbum
 
Samba Esporte Fino · Samba Esporte Fino
  2001 - Ālbum
 
Cru · Cru
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
MTV apresenta Seu Jorge · MTV apresenta Seu Jorge
  2004 - DVD
 
Carolina · Carolina
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
The Life Aquatic Exclusive Studio Sessions Featuring Seu Jorge · The Life Aquatic Exclusive Studio Sessions Featuring Seu Jorge
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
America Brasil · America Brasil
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Seu Jorge

El Vecindario · Macaco: El Vecindario
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame