www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1994  any   
Enviar a un amic 

 

Fratelli di Soledad, Salviamo il Salvabile

Salviamo il Salvabile

 

 Artista: Fratelli di Soledad

 Any de publicació: 1994

 Tipus: Ālbum

 Track list:

Gioia e rivoluzione
Salviamo il salvabile
Fiume sand creek
Limonata e zanzare
(Per quello che ho da fare) faccio il militare
Uh mamma
E la luna bussò
America
Nel ghetto
Gianna
Cuba
I fratelli nella jungla

 Discografia: Fratelli di Soledad

Barzellette e Massacri · Barzellette e Massacri
  1992 - Ālbum
 
Gridalo Forte · Gridalo Forte
  1994 - Ālbum
 
Salviamo il Salvabile · Salviamo il Salvabile
  1994 - Ālbum
 
Balli e Pistole · Balli e Pistole
  1996 - Ālbum
 
10 Anni di Fratelli di Soledad · 10 Anni di Fratelli di Soledad
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Sulla Strada in Concerto · Sulla Strada in Concerto
  2003 - Live
  comprar en iTunes
Mai Dire Mai · Mai Dire Mai
  2006 - Ālbum
 
Fratelli Senza Paura · Fratelli Senza Paura
  2010 - Ālbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame