www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1996  any   
Enviar a un amic 

 

Un Kuartito, Sal a la Calle

Sal a la Calle

 

 Artista: Un Kuartito

 Any de publicació: 1996

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. NoPerdonaran
2. SalALaCalle
3. GeneralPaz
4. SalALaCalle
5. Margareta
6. QueNoSePare
7. Raices
8. ElSka(AVosTeAviso)
9. Info
10. OtraRealidad
11. EscupePorDondePuedas
12. SintomasDeSumision
13. HeyBrotha!
14. MentirasDub

 Discografia: Un Kuartito

Sal a la Calle · Sal a la Calle
  1996 - Ālbum
 
Skalofriante · Skalofriante
  1998 - Ālbum
 
No pares non stop · No pares non stop
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Danke Für’s Nicht Kacken · Danke Für’s Nicht Kacken
  2005 - Ālbum
 
Cerca del Mar · Cerca del Mar
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Otra vez sopa! · Otra vez sopa!
  2009 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Un Kuartito

Resto Pollo Rico 2 · Resto Pollo Rico 2
  2004 - Recopilatori
 
Mirando el Mundo al Revés · Che Sudaka: Mirando el Mundo al Revés
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame