www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2000  any   
Enviar a un amic 

 

Safari Beach

 

 Artista: Mau Mau

 Any de publicació: 2000

 Discogràfica: Mescal

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Temporale
2. Due Cuori
3. Una Lunga Estate Calda
4. Gamble Calypso
5. Basura
6. Venus Nabalera
7. C'est La Vie
8. Gwami Moloko
9. Chiamani
10. Micasa Tucasa
11. Solo Tu

 Discografia: Mau Mau

Soma la macia · Soma la macia
  1992 - EP
 
Sauta Rabel · Sauta Rabel
  1992 - └lbum
  comprar en iTunes
T¨ira · T¨ira
  1993 - Remixes
 
Bass Paradis · Bass Paradis
  1994 - └lbum
  comprar en iTunes
Viva Mamanera · Viva Mamanera
  1996 - └lbum
  comprar en iTunes
Carnevalera · Carnevalera
  1997 - Best Of
  comprar en iTunes
Eldorado · Eldorado
  1998 - └lbum
  comprar en iTunes
Safari Beach · Safari Beach
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
Marasma General · Marasma General
  2001 - Doble Live
  comprar en iTunes
Made in Italy · Made in Italy
  2004 - Best Of
  comprar en iTunes
Dea · Dea
  2006 - └lbum
 
Solo Grandi Successi · Solo Grandi Successi
  2007 - Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Mau Mau

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
Arezzo Wave 2001 · Arezzo Wave 2001
  2001 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame