www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2010  any   
Enviar a un amic 

 

Africa Unite, Rootz

Rootz

 

 Artista: Africa Unite

 Any de publicació: 2010

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01. COSI’ SIA [04:53]
02. SENSI [03:46]
03. MUSIC ‘N’ BLOOD [03:23]
04. BLOOD ‘N’ DUB [04:38]
05. HERE AND NOW [05:16]
06. MR. TIME [04:20]
07. SI [04:11]
08. PON DI PHONE [00:10]
09. REALITY [04:20]
10. IL MOVIMENTO IMMOBILE [04:40]
11. THE LADY [04:17]
12. E DUB SIA [04:54]
13. COSA RESTA [04:40]

 Discografia: Africa Unite

Mjekeari · Mjekeari
  1987 - Ālbum
 
Llaka · Llaka
  1988 - Ālbum
 
People Pie · People Pie
  1991 - Ālbum
 
Babilonia e Poesia · Babilonia e Poesia
  1993 - Ālbum
 
Un Sole Che Brucia · Un Sole Che Brucia
  1995 - Ālbum
 
In Diretta dal Sole · In Diretta dal Sole
  1996 - Live
 
Il Gioco · Il Gioco
  1997 - Ālbum
 
Vibra · Vibra
  2000 - Ālbum
 
20 · 20
  2001 - Ālbum
 
Llaka/Mjekrari · Llaka/Mjekrari
  2001 - Reediciķ
 
Mentre Fuori Piove · Mentre Fuori Piove
  2003 - Ālbum
 
Un'Altra Ora · Un'Altra Ora
  2004 - DVD + CD Live
 
Controlli · Controlli
  2006 - Ālbum
 
4 Riddims 4 Unity · 4 Riddims 4 Unity
  2007 - Versions
 
BiogrAfrica Unite · BiogrAfrica Unite
  2008 - Doble Best Of
 
Rootz · Rootz
  2010 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame