www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1998  any   
Enviar a un amic 

 

Modena City Ramblers, Raccolti

Raccolti

 

 Artista: Modena City Ramblers

 Any de publicació: 1998

 Discogràfica: PolyGram

 Tipus: Live

 Discografia: Modena City Ramblers

Combat Folk · Combat Folk
  1993 - Maqueta
 
Riportando tutto a casa · Riportando tutto a casa
  1994 - Ālbum
 
La Grande Famiglia · La Grande Famiglia
  1996 - Ālbum
 
Terra e Libertā · Terra e Libertā
  1997 - Ālbum
 
Cent'anni di Solitudine · Cent'anni di Solitudine
  1998 - EP
 
Raccolti · Raccolti
  1998 - Live
 
Fuori Campo · Fuori Campo
  1999 - Ālbum
 
L'italia ai tempi dei Modena City Ramblers · L'italia ai tempi dei Modena City Ramblers
  1999 - EP
 
Radio Rebelde · Radio Rebelde
  2002 - Ālbum
 
Modena City Remix · Modena City Remix
  2003 - Remixes
 
Gocce · Gocce
  2003 - EP
 
ĄViva la Vida, Muera la Muerte! · ĄViva la Vida, Muera la Muerte!
  2004 - Ālbum
 
Appunti Partigiani · Appunti Partigiani
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Dopo il lungo inverno · Dopo il lungo inverno
  2006 - Ālbum
 
Bella Ciao · Bella Ciao
  2008 - Best Of
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame