www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

La Kinky Beat, RMXMadeInBarna

RMXMadeInBarna

 

 Artista: La Kinky Beat

 Col·laboracions destacades:

· Fermin Muguruza

· Dj Panko (ODB)

· Rude

· Chalart58

· Electroputas

 Any de publicació: 2005

 Discogràfica: Kasba Music

 Tipus: Remixes

 Track list:

01 Freedom - Chalart58
02 Yeah Man - Santako Style
03 I Come From - Fermin Muguruza
04 No Sun - Electroputas
05 Maria Cristina - Beautifulañica Colective
06 Lo Llevas Claro - Dj Panko
07 No Sun - R Sanchez
08 Pirata Capitan - Rudeman
09 Maria - Marc Llobera
10 No Es Lo Mismo - Electroputas
11 A Mi No Me Busques - Hohmann
12 Waiting - Matahary vs Electroputas

A finals del 2004 editen “Made in Barna” amb l’acabada d’estrenar Kasba Music, jove projecte discogràfic independent de Barcelona. Aquest disc de debut no deixa de rebre bones crítiques per part dels mitjans i el presenten en directe arreu de l’estat i el continent. D’entre la multitut de concerts i festivals en els que han participat, podriem destacar l’actuació al darrer Viñarock davant 15.000 persones que no van parar de ballar amb la pujada adrenalínica del show de La Kinky Beat.

Ara ens presenten el seu nou treball: “RMX”: onze remescles dels seus temes, una cançó inèdita i un videoclip. Un exercici de revisió personal que els apropa a la vessant més tecnològica i moderna del “Kinky Style”.

Sorprèn aquest segon treball per la seva inmediatesa, pel seu canvi de registre sense perdre la identitat, i per els artistes convidats a fer aquestes noves lectures de les cançons del grup: Fermín Muguruza i Sorkun amb la càlida “I Come From”; Dj Panko, d’Ojos de Bujo, amb un “Lo Llevas Claro!” de marcat accent drum’n’bass; el Dj italià Rudeman amb un efectista “Pirata Capitán”; Marc Llobera, de Cheb Balowski, amb la metalera “María”; Roberto Sánchez, de Basque Dub Foundation, amb “No Sun”; i també Electroputas, Beautyfulañica, Hohmann... pseudònims d’amics i dels mateixos membres del grup que possen la guinda a l’apetitosa tarta de les cançons originals.

Si ja seguies La Kinky Beat, et donaran una nova raó per a tenir-los entre els teus grups preferits.
Si no els coneixies, no hi ha millor tarja de presentació.

 Discografia: La Kinky Beat

La Kinky Beat - demo & remixes · La Kinky Beat - demo & remixes
  2004 - Maqueta
 
Made in Barna · Made in Barna
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
RMXMadeInBarna · RMXMadeInBarna
  2005 - Remixes
  comprar en iTunes
One More Time · One More Time
  2006 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
04-06 · 04-06
  2007 - Recopilatori
 
Karate Beat · Karate Beat
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Remixes by Zion Train & Mad Professor · Remixes by Zion Train & Mad Professor
  2009 - Senzill
 
Massive Underground · Massive Underground
  2011 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: La Kinky Beat

RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 
Recording · Chalart58: Recording
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
For Ever · Fufü-Ai: For Ever
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
EsperanSaharaui · EsperanSaharaui
  2007 - Recopilatori
 
Milakabilaka · Fermin Muguruza: Milakabilaka
  2007 - Senzill
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
Visca la Vida (10 anys Hace Color) · Visca la Vida (10 anys Hace Color)
  2008 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Asthmatic Lion Sound Systema · Fermin Muguruza: Asthmatic Lion Sound Systema
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
La Conexión · Rude: La Conexión
  2009 - Doble àlbum
 
Boom Bastard · Electroputas: Boom Bastard
  2010 - Àlbum
 
Proyectos de Conciencia, Vol. II · Proyectos de Conciencia, Vol. II
  2010 - Recopilatori
 
Ex-cusas · Brujo: Ex-cusas
  2010 - EP
  comprar en RadioChango
Música contra la represión · Música contra la represión
  2011 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Cat Samurai · La Bundu Band: Cat Samurai
  2011 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame