www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Los Cafres, ¿Quién da más?

¿Quién da más?

 

 Artista: Los Cafres

 Any de publicació: 2004

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1 Si El Amor Se Cae
2 Despertar
3 A Pesar
4 Mar De Amor
5 Hijo
6 Mostrame Como Sos
7 Pura Vida
8 Lucido
9 Mi Aliento
10 Revelación
11 Este Jardín
12 Al Sol
13 Deja De Señalar
14 Tu Voz
15 Al Menos Hoy
16 Gran Sequia

 Discografia: Los Cafres

Frecuencia Cafre · Frecuencia Cafre
  1994 - Àlbum
 
Instinto · Instinto
  1995 - Àlbum
 
Instinto Dub · Instinto Dub
  1996 - Remixes
 
Suena la Alarma · Suena la Alarma
  1997 - Àlbum
 
Popurri · Popurri
  1999 - Best Of
 
Espejitos · Espejitos
  2000 - Àlbum
 
Vivo a lo Cafre · Vivo a lo Cafre
  2004 - Doble Live
 
¿Quién da más? · ¿Quién da más?
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
Luna Park · Luna Park
  2006 - DVD + CD Live
 
Barrilete · Barrilete
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Hombre Simple · Hombre Simple
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Classic Lover Covers · Classic Lover Covers
  2009 - DVD + CD
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Los Cafres

Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes · Los Auténticos Decadentes: Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes
  2004 - Versions
 
Mirando Caer la Lluvia · Mimi Maura: Mirando Caer la Lluvia
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Latin Reggae · Latin Reggae
  2008 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame