www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2002  any   
Enviar a un amic 

 

Ska-P, ¡¡Que Corra La Voz!!

¡¡Que Corra La Voz!!

 

 Artista: Ska-P

 Any de publicació: 2002

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1 Estampida 03:23
2 Consumo gusto 03:59
3 Welcome to hell 04:12
4 Kasposos 04:59
5 El niño soldado 03:41
6 Intifada 03:35
7 McDollar 03:59
8 Solamente por pensar 03:23
9 Insensibilidad 04:37
10 Esquirol 03:39
11 El olvidado 03:29
12 Mis colegas 04:12

 Discografia: Ska-P

Ska-P · Ska-P
  1994 - Àlbum
 
El Vals Del Obrero · El Vals Del Obrero
  1996 - Àlbum
  comprar en iTunes
Eurosis · Eurosis
  1998 - Àlbum
  comprar en iTunes
Planeta Eskoria · Planeta Eskoria
  2000 - Àlbum
  comprar en iTunes
¡¡Que Corra La Voz!! · ¡¡Que Corra La Voz!!
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Incontrolable · Incontrolable
  2004 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Lágrimas Y Gozos · Lágrimas Y Gozos
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Ska-P

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
Los ritmos del espejo · Los ritmos del espejo
  2000 - Recopilatori
 
Mano Negra Illegal · Mano Negra Illegal
  2001 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.2 · Fuerza Vol.2
  2001 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame