www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

Macaco, Puerto Presente (Deluxe Version)

Puerto Presente (Deluxe Version)

 

 Artista: Macaco

 Any de publicació: 2009

 Discogràfica: Mundo Zurdo

 Tipus: Reediciķ

 Track list:

  1. Aquí Ahora    0:45
  2. Puerto Presente    3:29    
  3. Tengo    3:47    
  4. Moving    3:19    
  5. Mensajes del Agua    3:53    
  6. Amor Marinero (Rosario)    3:57    
  7. Aüita    3:30    
  8. Mundo Roto    4:04    
  9. El Son de la Vida    3:35    
  10. No Love    3:08    
  11. Las Llaves Robadas    2:23    
  12. Seguiremos    3:32    
  13. La Ley del Uno    3:45    
  14. Árbol Torcío    2:12    
  15. Vaivén    3:37    
  16. La Vida Pirata    3:37    
  17. Hacen Falta Dos    3:54    
  18. Soé    3:22    
  19. No Me Pidas Que Te Bese Porque Te Besaré    3:13    
  20. Tengo (Tirtha Mystic Version)    3:44    
  21. Aüita (Dub Chill Remix)    3:46    
  1. Tengo    (vídeo) 4:07
  2. Seguiremos (Live Luna Lunera)    (vídeo) 7:07
  3. Moving (Concierto Canal +)    (vídeo) 4:03
  4. Moving (Live Luna Lunera)    (vídeo) 5:09

 Discografia: Macaco

El Mono en el Ojo del Tigre · El Mono en el Ojo del Tigre
  1999 - Ālbum
 
Rumbo Submarino · Rumbo Submarino
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Entre Raíces y Antenas · Entre Raíces y Antenas
  2004 - Doble ālbum
  comprar en iTunes
Ingravitto · Ingravitto
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Puerto Presente · Puerto Presente
  2009 - Ālbum
  comprar en iTunes
Puerto Presente (Deluxe Version) · Puerto Presente (Deluxe Version)
  2009 - Reediciķ
  comprar en iTunes
El Vecindario · El Vecindario
  2010 - Ālbum
  comprar en iTunes
El murmullo del fuego · El murmullo del fuego
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Macaco

Folía · Wagner Pá & Brazuca Matraca: Folía
  2000 - Senzill
 
Fuerza Vol.1 · Fuerza Vol.1
  2000 - Recopilatori
 
Peret Rey de la Rumba · Peret Rey de la Rumba
  2000 - Recopilatori
 
Vengue · Ojos de Brujo: Vengue
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Me Voy con el Gusto · Lumbalú: Me Voy con el Gusto
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Fuerza Vol.2 · Fuerza Vol.2
  2001 - Recopilatori
 
Barí · Ojos de Brujo: Barí
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Barcelona Zona Bastarda · Barcelona Zona Bastarda
  2002 - Doble recopilatori
 
Grande la Medianoche · Roy Paci & Aretuska: Grande la Medianoche
  2002 - Senzill
 
Back to the Earth · Carlos Jean: Back to the Earth
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Cybertropic Chilango Power · Los de Abajo: Cybertropic Chilango Power
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Baciamo le Mani · Roy Paci & Aretuska: Baciamo le Mani
  2002 - Àlbum
 
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 
Barcelona Raval Session · Barcelona Raval Session
  2004 - Doble recopilatori
 
Duermes? · Sin Papeles: Duermes?
  2005 - Àlbum
  comprar en iTunes
RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Reencuentros · Reencuentros
  2006 - Recopilatori
 
Mr. Miracle · Carlos Jean: Mr. Miracle
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
La Vida Te Da · Amparanoïa: La Vida Te Da
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Rambla, Rumble, Rumba · Rambla, Rumble, Rumba
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Llestos · Sota Zero: Llestos
  2007 - Àlbum
  comprar en RadioChango
Azúl · Calima: Azúl
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Latin Reggae · Latin Reggae
  2008 - Recopilatori
 
España · España
  2009 - Recopilatori
 
Solo Volar · Calima: Solo Volar
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame