www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2012  any   
Enviar a un amic 

 

No Te Va Gustar, Publico

Publico

 

 Artista: No Te Va Gustar

 Any de publicació: 2012

 Tipus: Doble Live

 Track list:

1 Con el Viento     2:05
2 Fuera de Control     3:24
3 Chau     5:02
4 Al Vacío     4:03
5 Cero a la Izquierda     3:57
6 Arde     4:35
7 Memorias del Olvido     4:58
8 Cosa Linda     2:09
9 Clara     4:14
10 Verte Reir     4:06
11 Tu Defecto es el Mío     3:13
12 Cielo de un Solo Color     3:53
13 .......     0:04
14 Angel Con Campera     4:25
15 Tan Lejos     5:13
16 Te Voy a Llevar     5:52
17 No Hay Dolor     4:44
18 Pensar     3:25
19 El Camino     5:15
20 No Era Cierto     4:02

 Discografia: No Te Va Gustar

Sˇlo de noche · Sˇlo de noche
  1999 - └lbum
  comprar en iTunes
Este fuerte viento que sopla · Este fuerte viento que sopla
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Aunque cueste ver el sol · Aunque cueste ver el sol
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
MVD 05.03.05 · MVD 05.03.05
  2005 - DVD Live
 
Todo es tan inflamable · Todo es tan inflamable
  2006 - └lbum
  comprar en iTunes
Tan · Tan
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes
El Camino Mas Largo · El Camino Mas Largo
  2008 - └lbum
  comprar en iTunes
Por lo Menos Hoy · Por lo Menos Hoy
  2010 - └lbum
  comprar en iTunes
Publico · Publico
  2012 - Doble Live
  comprar en iTunes
El Calor del Pleno Invierno · El Calor del Pleno Invierno
  2012 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: No Te Va Gustar

Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
A Bush no le va a gustar · A Bush no le va a gustar
  2006 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico Vol. 3 · Resto Pollo Rico Vol. 3
  2009 - Recopilatori
 
Acá y Ahora · La Zurda: Acá y Ahora
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame