www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2010  any   
Enviar a un amic 

 

No Te Va Gustar, Por lo Menos Hoy

Por lo Menos Hoy

 

 Artista: No Te Va Gustar

 Any de publicació: 2010

 Tipus: └lbum

 Track list:

01. Ángel con Campera
02. Cero a la Izquierda
03. Chau
04. Con el Viento
05. Arde
06. Los Indiferentes
07. Volar
08. Tu Defecto Es el Mío
09. Memorias del Olvido
10. Con la Misma Vara
11. Nunca Más a Mi Lado
12. El Equilibrista

 Discografia: No Te Va Gustar

Sˇlo de noche · Sˇlo de noche
  1999 - └lbum
  comprar en iTunes
Este fuerte viento que sopla · Este fuerte viento que sopla
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Aunque cueste ver el sol · Aunque cueste ver el sol
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
MVD 05.03.05 · MVD 05.03.05
  2005 - DVD Live
 
Todo es tan inflamable · Todo es tan inflamable
  2006 - └lbum
  comprar en iTunes
Tan · Tan
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes
El Camino Mas Largo · El Camino Mas Largo
  2008 - └lbum
  comprar en iTunes
Por lo Menos Hoy · Por lo Menos Hoy
  2010 - └lbum
  comprar en iTunes
Publico · Publico
  2012 - Doble Live
  comprar en iTunes
El Calor del Pleno Invierno · El Calor del Pleno Invierno
  2012 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: No Te Va Gustar

Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
A Bush no le va a gustar · A Bush no le va a gustar
  2006 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico Vol. 3 · Resto Pollo Rico Vol. 3
  2009 - Recopilatori
 
Acá y Ahora · La Zurda: Acá y Ahora
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame